Coaching

Coaching

Geen mens is het zelfde en ieder individu volgt zijn eigen levenspad. Het levenspad gaat soms over hobbels en door kuilen. Sommige van ons struikelen en blijft het vallen en opstaan. Allen streven we naar een moeiteloos leven, rijk aan levensenergie, vol liefde en gevoelens van tevredenheid en geluk. Wanneer dit doel niet (meer) haalbaar lijkt. Stress en alle gevolgen van dien de overhand krijgt. Wanneer we steeds weer in dezelfde valkuil stappen of dat het gewoon even niet lekker loopt. Dan  is het  fijn als iemand je op het juiste spoor zet. De juiste richting wijst. Je weer op weg helpt je zelf terug te vinden. In essentie is iedereen heel en compleet.

Ik als therapeut van villa Violet wil graag de persoon zijn, die je helpt bij de problemen die een vrij en gelukkig leven in de weg staan. Juist omdat elk mens zo uniek is, pas ik mijn behandeling aan op de hulpvraag van het individu.

Ik werk vanuit een holistische visie, wat betekent dat ik naar de mens als geheel kijk. Psychische, sociale en lichamelijke aspecten zijn onmiskenbaar met elkaar verbonden. Ook op energetisch niveau en spiritueel vlak kunnen we ons bewegen, mocht dit aansluiten bij de behoefte.


De coaching zal zich vooral richten op daar waar jij als cliënt staat in het leven. Ik sluit aan bij het beeld wat je van jezelf en de wereld hebt. Persoonlijke groei en ontwikkeling gaat in fase. Uitgangspunt voor de coaching zijn de denkbeelden waar je jezelf mee identificeert. De gedachten die je bent gaan geloven en eventueel belemmerende overtuigingen zijn geworden. Samen gaan we de wirwar aan gedachten, overtuigingen en  de daarbij horende emoties ontrafelen. Zorgen maken en piekeren zullen daardoor verminderen en het zelfvertrouwen zal groeien. Tal van nieuwe inzichten zullen je leven gaan verreiken. Niet door van buitenaf je gedrag te veranderen, maar door naar binnen te gaan en terug te komen bij de kern. Terug naar wie je werkelijk bent. 

Powered by webXpress