Over Bettina


Mijn naam is Bettina Mons.

Ik ben geboren en getogen in Hierden op de Veluwe. Ik ben lange tijd werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening. 
Er is een periode geweest dat mijn leven werd overschaduwd door gevoelens van somberheid en weinig energie. Daar begon mijn zoektocht naar geluk. Tijdens Tools for life therapie kwam ik tot de ontdekking dat ik het geluk altijd buiten mijzelf zocht in vertier, relaties en mooie spullen. Ook werd mij duidelijk dat ik altijd bezig was, om het anderen naar het zin te maken, wilde ik vooral voldoen en was ik bang voor afwijzing.

Inmiddels weet ik, dat gelukkig zijn van binnenuit komt. Alle gevoelens ook de minder mooie mogen er gewoon zijn. Wat een verrijking.  

De stabiliteit,  het vertrouwen in mijzelf en in het leven en gevoelens van tevredenheid en dankbaarheid zijn enorm. Deze inzichten en gevoelens van geluk gun ik iedereen. Ik ben daarom verschillende opleidingen gaan volgen. Met mijn persoonlijke ervaringen, gedegen kennis en een holistische visie kan ik anderen helpen bij problemen op verschillende levensgebieden. Zo draag ik binnen mijn mogelijkheden bij aan een mooie wereld met tevreden mensen.Diploma’s

Aan de basis van mijn kennis en ervaring in het helpen van mensen ligt de opleiding HBO-SPH. Na veel werkervaring in de zorg ben ik mij gaan verdiepen in andere vormen met nog steeds als doel mensen te helpen.

Inmiddels ben ik ook psycho-sociaal therapeut met als expertise "De Tools for Life therapie”. Verder ben ik gediplomeerd holistisch therapeut en Reiki Practitioner.

 

Powered by webXpress