Reiki-behandelingReiki

 

Reiki is een eenvoudige maar bijzondere helingstechniek en vindt zijn oorsprong in Japan. Reiki is het Japanse woord voor universele energie. Deze energie is overal aanwezig en stroomt door elke levensvorm.

De energiestromen in het menselijk lichaam kunnen verstoord raken. Dat kan worden veroorzaakt door niet verwerkte ervaringen, stress of een ongeval.

Een reikibehandelaar geeft universele energie via zijn handen door aan het lichaam van de cliënt. Deze energie werkt in op de disbalans, zodat de energie weer kan gaan stromen. Het reikiproces bevordert het zelf helende vermogen van het lichaam.

Verder werkt reiki kalmerend en geeft ontspanning. Een reikibehandeling wordt dan ook door de meeste mensen als zeer prettig ervaren.

 

 

Reiki is bij uitstek geschikt voor stress gerelateerde klachten. Veel van de symptomen van stress uiten zich fysiek, maar komen vaak voort uit het denken.

 

Reiki kan helpen bij lichamelijke klachten zoals:

 

·         hoofdpijn, oorpijn, en keelpijn

·         migraine

·         pijnlijke spieren en gewrichten

·         rugpijn

·         buikpijn

·         huidproblemen als eczeem,  psoriasis en wonden

·         griep

·         sportblessure en ander letsel

·         chronische pijn

·         hyperventilatie

·         vermoeidheid

·         hartkloppingen

 

Reiki kan ondersteunend werken bij mentale kwesties zoals:

 

·         gebrek aan zelfvertrouwen

·         perfectionisme/faalangst

·         hyperactiviteit

·         angst

·         depressie

 


 

Iedereen van jong tot oud kan baat hebben bij het ontvangen van een reikibehandeling.

 

 

Een Reiki behandeling begint met een intakegesprek. Ik wil in dit gesprek je graag beter leren kennen en duidelijk krijgen wat de klachten precies zijn. Ik neem hier ruim de tijd voor. In samenspraak met jou stellen we dan een behandelplan op. Je wordt met je kleding aan behandeld in een rustige sfeervolle omgeving. Een behandeling duurt over het algemeen een uur.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de reiki-energie weleens ervaren? Dan nodig ik je uit vrijblijvend een afspraak te maken bij mijn praktijk Villa Violet.


 

Powered by webXpress