Villa Violet

Villa Violet

De ruimte voor persoonlijke groei

 

Villa staat voor een grote mooie woning met vele kamers en verborgen ruimtes. Het straalt kracht en rijkdom uit. Een villa vertegenwoordigd het aardse materialistische deel van ons bestaan. De buitenkant is wat wij laten zien en hoe we in de wereld staan. Maar wat speelt zich binnen de muren af. Welke deuren durven we te openen en welke laten we liever (nog) dicht? Mogen we licht laten schijnen in de kelders? Versterk het fundament, zodat het verdere leven staat als een huis.

Violet (uit het Frans voor viooltje) is een kleur aan de rand van de regenboog op de tegenovergestelde zijde van rood. Violet wordt veel gebruikt in de magie om verbindingen te krijgen met een hogere dimensie. Het is dan ook de kleur van de kruinchakra.  In ruimere zin is violet een kleur die min of meer synoniem is met paars, purper en lila. Paars staat onder andere voor, psychische ontwikkeling, intuïtie, wijsheid, kracht en onafhankelijkheid.

Ik nodig je uit om bij Villa Violet naar binnen te gaan. Samen alle deuren te openen. Stap voor stap elke drempel te nemen. Te groeien in eigenwaarde, zelfvertrouwen en te gaan staan voor dat wat je daadwerkelijk bent. Zodat je uiteindelijk zonder problemen je eigen kleur kan bekennen. Dat je buitenkant wordt bepaald door de schoonheid van binnenuit. Dat je mag stralen zoals je bedoelt bent, imago Dei


 

Powered by webXpress